Wat Te Dragen Naar Rotterdam Unlimited

Het is weer zover. Rotterdam Unlimited is een samenvoeging van Dunya Festival en Zomercarnaval. Gedurende dagen van 23 tot 27 juli kan je genieten van muzikale battles, parades, live muziek, dans en nog veel meer. Menig dames kijken hier met open ogen naar uit. Vooral het belangrijkste aspect, wat trek je nou naar deze gelegenheid aan?

Battle of the Drums

Tijdens deze geweldige avond op vrijdag 26 juli is een LBD, ook wel bekend als de Little Black Dress ideaal. Voor een avondgelegenheid als deze is een LBD zeker een optie, maar we horen je al denken. Een LBD is toch veel te saai voor deze muzikale avond? Onze aansluitende jurk met hartjes print is dan wellicht die creatieve twist die jij zoekt! Deze jurk slankt af en heeft toch een speelse ‘touch’ door middel van de romantische print. Daarnaast zijn wij ook enorm fan van de aansluitende jurk met diagonale streep. De jurk is comfortabel en laat je curves prachtig naar voren komen. Deze jurk kan je eventueel stoer afstylen met een bikerjack en boots voor die stoere uitstraling. Ook nog eens ideaal te dragen naar kantoor met een getailleerde blazer.

Zomercarnaval

Uiteraard waar het allemaal om draait mag je zeker uitpakken. Alle kleuren van de regenboog, gemixte prints en materialen. Niets is te gek op deze kleurrijke dag. Onze nauwsluitende colorblock jurk past zeker bij deze dag. De jurk heeft een mooie shimmer wat de jurk een luxe uitstraling geeft. Ben je in een creatieve bui, ga dan voor één van onze tulerokken. Onze tule A-lijn rokken zijn verkrijgbaar in zwart, babyblauw, babyroze en fuchsia. Mocht de bijpassende croptop niet meer voorradig zijn, kan één van onze stylisten jouw creatieve outfit wellicht afstylen naar jouw wensen.

Liever niet al te veel opvallen? Deze kanten bohemian jurk heeft prachtige borduursels en is mooi soepelvallend. Je kan de jurk sportief afstylen met een witte sneaker, maar ook in de bohemian style met sandalen en ingevlochten haar. Mocht de temperatuur alsnog dalen, kan je de jurk ook eventueel stijlen als een tuniek met één van onze jeans of pantalons.

Nog steeds geen inspiratie voor deze muzikale week? Laat je snel adviseren door één van onze stylisten in jouw dichtstbijzijnde Donna Li boetiek.

Aansluitende jurk met diagonale streep
kanten bohemian jurk
A-lijn tule rok