Welkom bij Donna Li

Donna Li is een dames fashion boetiek. In 2009 hebben we onze eerste winkel geopend in het Bourgondische Breda. Met veel liefde en passie proberen wij elke week de mooiste jurken en fashion items uit de verschillende grote modesteden te halen. Naast de collecties die we inkopen, hebben we ook ons eigen merk. Door het succes van onze formule zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid en zijn we inmiddels ook in andere grote steden in Nederland te vinden. Na veel vraag van onze klanten uit binnen- en buitenland, hebben we in 2018 eindelijk de stap gemaakt naar online.

Zodra je bij Donna Li binnen stapt, waan je je in een boetiek vol met kleurige kleding en een heerlijk Caribisch muziekje. Zodra je door de rekken heen gaat, zal je versteld staan van de variatie jurken die we hebben, voor elke gelegenheid hebben we iets. Naast de variatie jurkjes, hebben we natuurlijk ook nog een heleboel andere vrouwelijke/casual fashion items zoals blouses, truien en broeken etc.

De kernwaarden van Donna Li zijn klantvriendelijkheid en persoonlijke aandacht. Bij ons staat de klant altijd op nummer één. Kom daarom ook eens langs in één van onze vestigingen, daar staat een styliste voor je klaar, die je van top tot teen kan aankleden.

Voor nu, wensen we je veel shopplezier in onze webshop. Heb je vragen of ideeën/suggesties, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

With love,

Donna Li Team