Zichttermijn

U heeft 14 dagen bedenktijd om te beslissen of u het bestelde product wilt houden. De 14 dagen gaan in nadat u of een door u aangewezen derde de producten heeft ontvangen. U kunt het product dan terugsturen en de overeenkomst zonder opgaaf van reden ongedaan maken.

U kunt tijdens de bedenktijd afzien van de koop met het zogenaamde modelformulier. Na de melding heeft u 14 dagen om de producten terug te sturen. U hoeft geen gebruik van het modelformulier te maken. Retourneren met het meegestuurde retourformulier is voldoende.

Passen

Binnen de bedenktijd mag u het product gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wenst te houden. Denk daarbij aan hoe u met een kledingstuk in een fysieke winkel zou doen. Als een product voor meer gebruikt is dan noodzakelijk is om te bekijken, dan levert dit een waardevermindering op. Deze kosten brengen wij bij u in rekening.

Retourneervoorwaarden?

De volgende voorwaarden gelden voor het ruilen of retourneren:

  • De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op deartikelen aanwezig.
  • Er is niet geprobeerd een gebrek te herstellen.
  • De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Donna Li Fashion raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Donna Li Fashion. Wij sturen per email een retour label of zullen achteraf de retour kosten vergoeden.
  • Product- en/of leverfouten dienen binnen 14 dagen na levering met omschrijving aan ons vermeld te worden.
  • Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen.

Retourneren

Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u deze retourneren. U kunt uw retourzending opsturen naar Donna Li fashion. Hiervoor richt u de zending aan:

Donna Li Fashion
Markt 69
5211 JX Den Bosch

We verzoeken u om het ingevulde retourformulier bij uw retourzending mee te sturen. Houdt u rekening met de retourkosten, die zijn namelijk voor eigen rekening. 

Ruilen

Wilt u een artikel ruilen voor een andere maat of andere kleur, dan kan dit uitsluitend via de Donna Li winkels. Ga naar de dichtstbijzijnde Donna Li winkel, met aangehecht prijskaartje en factuur. U kunt natuurlijk altijd een artikel terugsturen, en uw geld terug krijgen. Wilt u een andere maat of kleur bestellen? Plaats dan een nieuwe bestelling.

Terugbetaling

Wij betalen zo spoedig mogelijk terug, uiterlijk 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst. Het geld word terug gestort naar de door u opgegeven rekeningnummer.

Bij een complete retourzending betalen wij het bedrag terug zonder de verzendkosten, dus exclusief verzendkosten.
Let op: Wanneer u uw retournering in de winkel afgeeft zult u niet direct het verschuldigde bedrag van het winkelpersoneel ontvangen. De afhandeling en terugbetaling van retourzendingen gebeurt op ons hoofdkantoor.

Dit geldt uitsluitend voor de online aankopen!