Black Friday

Het is alweer bijna tijd voor het grootste winkelevenement van het jaar: Black Friday! Geniet bij ons van hoge kortingen in onze winkels en online. De beste Black Friday deals wachten op je! Lees nu verder om de kortingscode te bekijken waarmee je het hele weekend topdeals kunt scoren.

De beste deals

De laatste vrijdag van november is officieel de favoriete dag van de grootste modeliefhebbers. Op deze dag scoor jij de beste deals bij je favoriete winkels. Zo ook bij Donna Li! Bij ons vind je jurken, tops, broeken, rokken, jumpsuits, jasjes en accessoires in de sale. Er is dus niets dat je tegenhoudt om eindelijk het item te kopen dat je al zo lang wil.

Sale, sale, sale!

Natuurlijk is een dag genadeloos winkelen niet genoeg, daarom blijven onze kortingen gedurende het hele weekend. De deals gelden zowel in onze winkels als in de online shop! Dus liever vanaf je eigen bank je favoriete items scoren? Dan kan dat ook. Gebruik de kortingscode ‘BlackFriday2019’ en profiteer het hele weekend van diverse kortingen:

– Vrijdag 29 november: 20% korting op het gehele assortiment

– Zaterdag 30 november: 15% korting op het gehele assortiment

– Zondag 1 december: 10% korting op het gehele assortiment

Tot snel!

Meer weten over de beste deals? Kom langs in één van onze winkels of neem een kijkje in onze webshop. Vergeet niet de kortingscode te gebruiken!