Hoe chic vier jij kerst in coronatijd?

Kerst in coronatijd gaat er hoe dan ook anders uit zien dan je gewend bent. Minder gasten, niet naar familie en vooral bankhangen voor de tv. Wat voor outfit kies je dan? Donna Li geeft je de beste dresstips voor deze kerst!

Top of trui

Het is een vraag die je misschien al langer bezig houdt. Wat ga je aantrekken tijdens deze kerst? Nu alle evenementen zijn verboden en je ook maar drie gasten mag ontvangen, lijkt het misschien tijd om kerstmis casual te houden. Bijvoorbeeld met een stijlvolle top of trui. Daarmee ben je niet teveel tijd kwijt aan je kleding en kom je toch mooi voor de dag voor je gasten. Van een fluffy trui tot T-shirt Dress; bij Donna Li hebben we veel mooie opties.

Blouse

Met een blouse maak je deze kerst net iets bijzonderder. Je kan het kerstdiner met onze blouses zo stijlvol maken als je zelf wil. Een blouse met strepen of borduursel laat je chic voor de dag komen zonder dat je jezelf een uur lang op hoeft te maken. En met de blouse-jurk met bloemen van Donna Li ben je het middelpunt van de belangstelling.

Jurk

Wil je juist uitpakken tijdens deze sobere kerst? Maak er een stralende kerst van met onze jurken! Bij Donna Li vind je verschillende stijlen: keurig met een stipje, chic met een ceintuur of feestelijk met een strik. Je kan het keurig of kleurrijk maken als je wil. Met de jurken van Donna Li geef je kleur aan deze vreemde feestdagen.

Online

Wil je gemakkelijk je outfit bestellen? Bestel dan simpel en snel in onze webshop. Bij een besteding vanaf €60,- is de verzending zelfs gratis! Je hebt je ideale kerstoutfit binnen 1 tot 3 werkdagen bij je thuis. Heb je vragen over ons kledingaanbod of je bestelling? Neem dan contact op met Donna Li. We helpen je graag verder!