De juiste jurk voor ieder figuur

Het is al weer bijna september en dat betekent dat de herfst niet ver weg meer is. Dus is het goed om te kijken naar de komende trends voor de herfst. Zoek je bijvoorbeeld nog een jurkje maar vind je het lastig welke het beste bij jouw figuur past? Donna Li heeft voor ieder figuur de juiste jurk. Wij vinden voor jou de perfecte jurk!

Klassieke uitstraling met een A-lijn jurkje

Een A-lijn jurkje is een prachtig klassiek jurkje waardoor je een elegante uitstraling krijgt. Het heeft een smalle bovenkant en loop wijd naar beneden uit. Je kunt hem zowel dragen voor zakelijke als vrijblijvende gelegenheden. Het is vooral een super jurk voor vrouwen met een bell- of appelfiguur, die voornamelijk rondgevormd zijn rond de buik en taille. Dit komt doordat het de juiste punten accentueert en van onderen wat wijder zit. Wij hebben verschillende A-lijn jurkjes waar je jezelf, ook met een maatje meer, goed in voelt!

Vrouwelijke vormen in een bodycon

Bodycon staat voor body conscious, en is dan ook een jurkje dat zich vooral richt op de vrouwelijke vormen. Het sluit nauw aan op je lichaam en heeft een hoog sexy gehalte. Vaak is het jurkje dan ook vrij kort of afgewerkt met kant. De bodycon wordt ook vaak als cocktailjurkje gebruikt en is een echte eye-catcher. De juiste taille zorgt ervoor dat jij er prachtig uitziet, waardoor deze jurk vooral geschikt is voor vrouwen met een zandloperfiguur. Vrouwen met een zandloperfiguur hebben namelijk zowel mooie rondingen als een smalle taille.

Luxueuze maxi jurk voor ieder figuur

Een lange en luxueuze jurk is de maxi jurk. Deze jurkjes kenmerken zich door de lengte en worden dan ook vaak naar gala-avonden of andere privégelegenheden gedragen. De meeste modellen zijn lekker luchtig aan de onderkant, wat ze erg geschikt maakt voor vrouwen met bijvoorbeeld een cello-, peer- of kegelfiguur. Vrouwen met deze figuren hebben vooral gemeen dat ze curvy zijn en dan ook wat bredere heupen, dijen en/of billen hebben.Een maxi jurk omarmt deze eigenschappen en past daarom prima bij deze figuren. Bij ons kan iedereen terecht om verschillende maxi jurken te passen, want deze jurkjes passen eigenlijk bij ieder figuur!

Jouw perfecte jurk vinden?

Zoek jij naar de perfecte jurk voor jouw figuur? Laat ons jou helpen! Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze medewerkers. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan eens in onze webshop voor alle mogelijkheden. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.