Shop nu jouw favoriete summer items bij Donna Li!

Modetrends van deze zomer

Je ziet het overal voorbij komen, schouders die groot en groter worden met behulp van ruffles. Of de o zo bekende ruches, bloemen en strikken. Samengevat kunnen we zomer 2018 ook wel romantisch noemen. In tegenstelling tot vorig jaar, zien we dit jaar prachtige lange rokken en jurken waar je jezelf een prinsesje in kan voelen. Ook zijn er weer felle kleuren te zien, zoals rood en geel, maar ook prachtige pasteltinten zoals roze.

Romantische items

Romantische blouses, jurkjes, jumpsuits en avondjurken zijn enorm hot! Romantische blouses en jurken zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Denk hierbij aan prachtige strikjes, ruffles en nog veel meer details. Ons hart gaat ervan kloppen!

Wij hebben een prachtig overslag jurkje met roze bloemen en stippen. Deze zit heerlijk door de stretchy stof. Perfect voor de warme zomerdagen!

Kleurige prints

2018 wordt weer een kleurrijke boel. De drukke prints in diverse soorten kleuren zijn overal te zien in vitrages van grote winkelketens en uiteraard op het catwalk. Ze zijn er in alle soorten vormen, van jungle prints tot aan etnische motieven. Wat past goed bij jou?

Bekijk ook eens onze luchtige rozenblouse. Deze blouse kun je zowel eenvoudig op een broek als op een rok dragen. Met deze bloemige blouse kun je na je werk de ‘bloemetjes buiten zetten’.

Lange jurken en rokken

Ze zijn helemaal hot! Lange jurken en rokken waar elke dame zich heerlijk en luchtig in voelt. De lengte van de rokken en jurken variëren enorm. Van jurkjes tot net onder je knie naar maxi jurkjes. Deze rokjes en jurkjes zijn prachtig in bloemenprints. Let the summer begin!

Houd onze webshop goed in de gaten voor onze nieuwste zomeritems! Volg je ons ook al op Facebook en Instagram? We plaatsen daar regelmatig onze nieuwe collectie.

Donna Li doet mee!

Donna Li houdt alle trends bij om haar klanten blij te maken. Neem dus zeker een kijkje in onze webshop of kom langs één van onze filialen om je slag te slaan! Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij helpen je graag verder. Tot snel fashionista’s!