Kerst komt eraan: tijd voor een chique outfit!

De feestmaand december is begonnen en de kerstdagen staan weer voor de deur. Dat betekent een tijd vol gezelligheid, fijne momenten en samenkomen. In de mooiste tijd van het jaar is het belangrijk om er ook op je mooist uit te zien, toch? De feestdagen lenen zich dan ook goed voor een chique jurk. Dus ben jij er al helemaal klaar voor? Of ben je nog steeds op zoek naar het perfecte kerstjurkje? Bij Donna Li hebben we jouw perfecte kerstjurkje.

A-lijn jurk

In onze collectie vind je diverse A-lijn jurken terug. Dit zijn prachtige klassieke jurkjes waardoor je een elegante uitstraling krijgt. Deze jurk heeft een smalle bovenkant en loopt wijd naar beneden uit. Hierdoor is deze jurk uitermate geschikt voor vrouwen met een bell- of appelfiguur, die voornamelijk rondgevormd zijn rond de buik en taille. Omdat A-lijn jurken de juiste punten accentueert en van onderen wat wijder valt, zijn A-lijn jurken een musthave voor feestelijke evenementen.

A-lijn kanten jurk

Cocktailjurkje

De dresscode Cocktail is een dresscode die je vaak ziet op feestjes en tijdens kerst. Cocktailjurken zijn jurkjes die zich richten op de vrouwelijke vormen. Het sluit nauw aan op het lichaam en heeft een hoog sexy-gehalte. Deze jurk is vooral geschikt voor vrouwen met een zandloperfiguur. Vrouwen met zo’n figuur hebben namelijk zowel mooie rondingen als een smalle taille. In ons assortiment hebben we cocktailjurken in verschillende kleuren, modellen en prints, zodat jij gegarandeerd je kerstjurkje gaat vinden.

Cocktailjurk

Jumpsuit

Heb je al eens een jumpsuit overwogen? Ze zien er niet alleen erg goed uit, ze zitten ook heerlijk comfortabel en je kunt er heel veel kanten mee op. Zelfs in de winter en tijdens feestelijke gelegenheden. Voor vrouwen die liever geen jurkjes dragen, maar wel klassiek en stijlvol voor de dag willen komen, is de jumpsuit een prachtige vervanging.

Jouw perfecte jurk vinden?

Zoek jij naar de perfecte jurk die past bij jouw figuur en gelegenheid? Laat ons jou helpen! Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze medewerkers. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan eens in onze webshop voor alle mogelijkheden. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen.